Bröllop | Fest | Företagsevent

Bårarps Loge

– en lantlig bröllopsdröm

Ni går i bröllopstankar. Vi har lokalen. På Ängens Gård och Bårarps Loge ser vi till att ni kan njuta av precis allt det fantastiska ni förväntar er av den stora dagen.

Ängens Gård ligger i den småländska idyllen Bårarp, strax söder om Jönköping. Mitt ute på landet, fem minuter från stan. Omgivningen är vacker med ett rikt djur- och växtliv och i dag finns såväl får som hästar betande i våra hagar. Vi startade vår bröllops- och eventverksamhet för fyra år sedan och har sedan dess arrangerat ett 50-tal fester i vår rustika loge. I flera fall också vigsel på våra vackra ängsmarker.

Vi lovar att göra er vistelse på Bårarps Loge så minnesvärd och lyckad som möjligt. Vi lägger själ och hjärta i att serva och hjälpa till genom hela processen – från första kontakt till festens slut. Vi erbjuder ett helhetskoncept, allt för att underlätta för er. Ni står för mat, dryck och blomsterarrangemang så tar vi hand om resten! Hör av er till Philip för mer information.

Är du som privatperson intresserad av att hyra lokalen? Eller är företaget intresserad av att anordna ett event? Hör då av er till oss! 

 

 

Preliminärbokade helger 2022: Hör av er vid intresse!

v.17, v.18, v.37, v.38, v.39

Bokade vardagar/helger 2023:

21-23 juli (Helgen v.29)

Preliminärbokade vardagar/helger 2023: Hör av er vid intresse!

30 Juni-2 Juli (Helgen v.26)

7-9 Juli (Helgen v.27)

27-30 Juli (Helgen v.30)

4-6 Augusti (Helgen v.31)

11-13 Augusti (Helgen v.32)

Lediga vardagar/helger 2023:

Övriga dagar

 

Har du frågor om Bårarps Loge?

Denna webbplatsen använder kakor för att optimera din upplevelse.