Drönarbild över Ängens Gård i Jönköping. Kontakta oss idag!

Företagsevent i en lantlig idyll

Välkomna till en unik plats för möten och event i Småland. På Ängens Gård och Bårarps Loge ser vi till att ni kan njuta av precis allt det fantastiska ni förväntar er av dagen. Att lägga sin företagsfest på Ängens gård är en utmärkt idé. Någonting händer med gruppen när den får lämna stan och komma ut till den friska lantluften. Vi anser att välja en plats som är inspirerande ger underverk för nya idéer.

Ängens Gård ligger i den småländska idyllen Bårarp, strax söder om Jönköping. Mitt ute på landet, fem minuter från stan. Omgivningen är vacker med ett rikt djur- och växtliv och i dag finns såväl får som hästar betandes i våra hagar. Vi startade vår evenemangsverksamhet för tre år sedan och har sedan dess arrangerat ett 50-tal events på vår mysiga loge.

Vår målsättning är att göra er vistelse på Bårarps loge så minnesvärd och lyckad som möjligt. Vi lägger själ och hjärta i att serva och hjälpa er genom hela processen – från första kontakt till eventets slut.

Logen är utrustad med ett professionellt högtalarsystem med trådlösa mikrofoner, scen med trefasuttag, bord och stolar för upp till 150 personer, två toaletter (varav en tillgänglighetsanpassad), ljusslingor, ett mysigt loungerum samt ett separat cateringkök och mycket mer.

Det ni behöver förhålla er till är vår maxgräns på 150 personer i lokalen. Känn er varmt välkomna att höra av er för en visning av lokalen.

Denna webbplatsen använder kakor för att optimera din upplevelse.